Οturma izni

Yunanistan’da taşınmaz sahipleri için oturma izni.

 

Oturma izni çıkarılması için gerekli olanlar:

  • 250.000,00 € ve üzeri bedelde satış veya kira sözleşmesi. Ödeme bedelinin tümü banka hesabına transfer ile gerçekleşmektedir.
  • Bütün şahısların, geçerli Schengen vizesine sahip pasaportlarının tüm sayfalarının fotokopisi.
  • Özel formatta fotoğraf (Yunanistan’da varışta yapılır).
  • Sağlık sigortası sözleşmesi (Yunanistan’da sağlık sigortası sözleşmesinin düzenlenmesinde yardımcı olmaktayız).
  • Doğum kayıt örneği.
  • Evlilik kayıt örneği (evli olunması durumunda).
  • Çocukların doğum kayıt örneği (olması durumunda).

NotTüm resmi belgelerde Apostille şerhi bulunması gerekmektedir.

Belgelerin Yunanca diline tercümesi isteğe bağlıdır.

Oturma izni beş yıllık süre için verilir.

Ülkede zorunlu ikâmet süresi henüz belirlenmemiştir.

İletişim Formu

İlgilendiğiniz taşınmazın ayrıntılarını bize gönderin, size en uygun taşınmazı bulalım.

Son görüntülenen taşınmazlar

€ 0

Konstantinos Pambaliaris

Antheon 6, 570 19
Peraia, Selanik
Τ & F: 23920 29956
Κ: 6972 828 172
E: estiapam@otenet.gr